Het inmeten van kozijnen is een belangrijke stap bij het plaatsen of vervangen ervan. Het vereist nauwkeurigheid en aandacht voor details, zodat de kozijnen perfect passen en probleemloos kunnen worden geïnstalleerd. We begrijpen dat dit een uitdagende taak kan zijn en willen u graag helpen met een aantal tips. In deze handleiding leest u informatie over het inmeten van kozijnen, met aandachtspunten zoals aanslagen, raamdorpels en de benodigde s

Ontdek de voordelen van een vleugeloverdekkend paneel voor buitendeuren. In vergelijking met klassieke deuren biedt deze afwerking een strakkere uitstraling, verbeterde isolatiewaarde en verhoogde veiligheid tegen inbraak. Hoewel het een hoger prijskaartje heeft, zorgt het vleugeloverdekkende paneel voor een harmonieuzer geheel met minimale zichtbare kieren.

Ontdek het verschil tussen onze standaard- en premiumdeuren. Wij bij Arti kozijnen begrijpen dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om deuren. Daarom bieden we zowel standaard- als premiumopties aan, zodat je de deur kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen. Op deze pagina nemen we je mee door de gedetailleerde verschillen tussen onze standaard- en premiumdeuren.