Skip links

MooiePlinten

Mooieplinten.nl verkoopt sinds jaar en dag authentieke Hoge Plinten in Jaren ’30 stijl. Supportflex draagt zorg voor de online marketing en de technische ontwikkeling van deze Magento webshop. Het succes van MooiePlinten.nl heeft zich inmiddels uitgebreid naar diverse anders concepten:

MooieDeurlijsten.nl

Plinten laten zich uitstekend combineren met Duerlijsten. Dit product wordt naast de plinten aangeboden op de Deurlijsten webshop.

MooieEnsuite.nl

Het ultieme jaren ’30 gevoel bereik je met een Kamer en Suite. Dit maatwerk product wordt aangeboden op deze informatieve website.

MooieVensterbanken.nl

Voor het verfraaien van ieder raam hebben we deze Vensterbanken op maat webshop ontwikkeld. De shop blinkt uit door de product configurator en de heldere uitleg.

Plinten Groothandel

Zakelijke klanten vragen om een andere benadering en prijsstelling. Om deze doelgroep van dienst te zijn hebben we een online plinten groothandel ontwikkeld.

MooiePlinten.be

Het Belgische broertje van MooiePlinten.nl. Deze Belgische plinten webshop onderscheidt zich met speciaal op België gerichte inhoud, advertenties, afreken- en bezorg-methodes.

Deurlijsten.be

Voor de Belgische markt worden Deurlijsten aangeboden in deze gespecialiseerde webshop.

SchoneLeisten.de

De Plinten worden tevens aangeboden op de Duitstalige markt via de Schone Leisten Shop.

HighTack.nl

Speciaal voor het bevestigen van plinten, plafondplaten en andere materialen wordt deze High Tack kit aangeboden. Ook voor grote hoeveelheden.

Actiesites

Om het aanbod van deze klante nog breder onder de aandacht te brengen hebben we voor diverse individuele producten een speciale actiesites opgezet: